Självhushållning

Välkommen att följa min resa mot målet - att leva av orden och jorden. Jag strävar mot självhushållning och självvalt arbete. Jag strävar mot frihet och ansvar, mot medvetenhet och samklang. Måtte var och en finna sitt eget nirvana, eldorado eller utopi. Måtte vi aldrig sluta drömma.

tisdag 15 september 2020

Backetorpskans visafton

 - - -

Pysslet på torpet har mest bestått i festförberedelser och en del slutskörd. Kålen som inte kålfjärilslarverna glufsat i sig fick bli en grönkålsfrittata och fyra stånd potatis räckte till en gigantisk potatissallad. Squash fanns naturligtvis också med på festmenyn fyllda med tacoquornfärs. Alla gäster bidrog dessutom med mat, dryck och gamman och Dan Anderssons ande svävade lyckligt omkring.

Jag är ganska nöjd med egengjorda lykthållare som ljuspärlade stigen ner till älvbadet och grillplatsen fann sig väl till rätta under den stora lönnen som skyddade mot regn.

Livet blir smått fantastiskt när så många fina människor samlas för visafton på torpet och kolbullar blev en succé! Hoppas på att kunna arrangera en torpfestival/viskväll för alternativare även nästa år. En fest att le åt länge.

- - -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar